Чи адекватна вона взагалі? Столичні ЗМІ публікують страшні подробиці вбивства матір'ю з Києва двох своїх малолітніх дітей. Повідомляється, що це створіння без душі і серця перед тим, як втопити малюків, повело їх в піцерію і нагодувало.

Спокійна і незворушна, вбивця брехала в обличчя слідству, стверджуючи, що не причетна до загибелі дітей. Мати затримана, з нею будуть працювати психіатри та судово-медичні експерти, щоб визначити ступінь її адекватності, і зрозуміти, що світить цій жінці – в'язниця або довічні стіни психоневрологічного диспансеру.

Киянка Катерина Бабкіна перед тим, як втопити в озері своїх малолітніх дітей, відвела їх у піцерію і нагодувала.
Як передає "Інформатор", потім вона пішла з дітьми на озеро, а втопивши їх, пішки попрямувала у бік Чернігівської області по трасі, де її затримала поліція.

У ході з'ясування подробиць подій поліція з'ясувала, що 36-річна Катерина Бабкіна розлучилася з чоловіком півтора роки тому. У день зникнення дітей телефон хлопчика знайшов консьєрж. Дізнавшись про це, батько і за сумісництвом колишній чоловік Катерини заявив про розшук в поліцію Дарницького району.

Коли жінку привезли на місце злочину, вона вела себе спокійно і не заперечувала свою провину. Ступінь осудності жінки визначать у психіатричній лікарні.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про страшному визнання, яке зробила ця, з дозволу сказати, мати.
Повідомляється, що мати (Катерина Володимирівна, 1982 року народження), працює в дитячому садку. У той день на роботу не з'явилася. Дітей в садок теж не привела. З останнього, відомо було лише те, що мама випросила дітей з гуртка фігурного катання, нібито з-за хвороби дітей.

Відомо, що батьки матері проживають в Криму, а сама Катерина ніколи не була помічена за вживанням алкоголю.
"Вже в Києві вона зізналася, що втопила дітей в озері Дарницького району. Сама теж хотіла, але не змогла.
Катерина зараз проходить обстеження в лікарні на Кирилівській, а водолази дістають дітей з озера", - писали ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про страшну аварію – вся дорога була в крові. Під потяг потрапив електрокар з дітьми, за кермом якого була співробітниця дитячого центру.

І ще одна безглузда і страшна смерть дитини, яка сталася з вини неуважність і безконтрольного користування сучасними технологіями серед маленьких дітей: 13-річна дівчинка впала з великої висоти з-за селфи і розбилася на смерть.