В Москві сталася моторошна трагедія, яка не залишить нікого байдужим

Як повідомляють російські ЗМІ, подія трапилася в районі Бескудниково. Батько вийшов на прогулянку зі своїм маленьким дитиною. Вони вирішили прогулятися в міському парку, де на них напав неадекватний чоловік.


Відомо, що підозрюваний у страшний злочин спочатку був за кермом автомобіля Opel Astra. Він скоїв наїзд на чоловіка з коляскою, у якій знаходилася в той момент немовля.

Коляска перекинулася, але, на щастя, дитина не постраждала. Ніяких ударів у дитини не було. Він почав сильно кричати, батько розгубився і зовсім не зрозумів, що сталося. Потім неадекватний чоловік вийшов зі свого автомобіля і почав по-звірячому бити чоловіка. У нього була бита, з допомогою якої він проломив череп своїй жертві.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті потерпілий отримав черепно-мозкову травму, а злочинець зник з місця події.


Все це бачили перехожі, які намагалися поміщати зловмиснику, однак він і тут почав їм погрожувати розправою, розмахуючись битою.

Бешкетника вдалося затримати. Як з'ясувалося пізніше, ним виявився 29-річний хлопець. Кілька днів тому у нього був день народження. Слідству належить з'ясувати, що стало причиною такої агресії і був підозрюваний осудний на момент нанесення ударів.

Нагадаємо, раніше у Києві грабіжники влаштували криваве ДТП, тільки подивіться на ці обличчя.


Як повідомляв портал "Знай.uа" мікроавтобус влетів у вантажівку, десятки тіл лежать під відкритим небом, понівечений метал горить.

Увечері в суботу, 27 жовтня, поблизу російського Санкт-Петербурга сталася кривава ДТП за участю мікроавтобуса і вантажівки.


"Знай.uа" писав, обережно, дикі покидьки: киян масово грабують, засліплюючи газом.