У мережі оприлюднили знімки командира та екіпажу Boeing 737, який розбився в Індонезії. Фото, до слова, зроблені за лічені хвилини до трагедії.


За даними авіакомпанії Lion Air, літак пробув у повітрі загалом близько 6000 годин, у другого пілота - більше п’яти тисяч годин нальоту.


Втім, далися взнаки очевидні технічні несправності, котрі помітили під час попереднього рейсу, як зазначив директор Lion Air. Раніше представники компанії стверджували: Boeing нібито був новим і справним, повідомляє Politeka.

Авіакатастрофа в Індонезії
Авіакатастрофа в Індонезії

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще


Як відомо, пасажирський літак Boeing 737 розбився після вильоту з аеропорту Джакарти (Індонезія), він відірвався від злітної смуги Джакарти о 06:20 за місцевим часом (01:20 за Києвом). Через 13 хвилин він пропав з радарів.
Boeing 737 MAX 8 виконував рейс JT61 зі столиці Джакарти до міста Пангкал Пінанг на острові Бангка-Белітунг, перед катастрофою екіпаж індонезійського Boeing запросив повернення в аеропорт вильоту.

Авіакатастрофа в Індонезії
Авіакатастрофа в Індонезії


На борту літака знаходилися 189 осіб, в тому числі троє дітей, двоє пілотів і шість бортпровідників. Пізніше представники Lion Air уточнили, що на борту знаходився 181 пасажир і чотири члени екіпажу.

Авіакатастрофа в Індонезії
Авіакатастрофа в Індонезії


Кораблі і вертоліт рятувальників знайшли місце катастрофи "Боїнга" в Індонезії – він затонув в морі на глибині 30-35 метрів, недалеко від берега острова Ява. Рятувальники, які прибули до місця катастрофи, повідомляють про величезну пляму палива і безліч фрагментів літака в воді: частин фюзеляжу, пасажирських крісел, багажу.


Дивіться: падіння літака в Індонезії, перші кадри


Нагадаємо, в Індонезії розбився пасажирський літак.
Як повідомляв Знай.ua, названо ймовірну причину катастрофи гелікоптера власника ФК "Лестер".
Також Знай.ua писав, власник клубу "Лестер Сіті" розбився на своєму особистому літаку.