Стало відомо, що причиною катастрофи вертольота власника футбольного клубу "Лестер" Вішая Шрівадданапрабха стала проблема роботи хвостового гвинта. Він був зламаний.

За повідомленнями ЗМІ, вертоліт почав різко крутитися і пізніше впав на парковку. Після того як гелікоптер впав на зеслю, сталася пожежа.

Вертоліт впав поблизу стадіону команди. Авіакатастрофа відбулася через 45 хвилин після матчу з лондонським "Вест Хемом" (1: 1) в рамках 10-го туру чемпіонату Англії.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, власник ФК "Лестер", мільярдер Вішая Шрівадданапрабха загинув на місці разом зі своєю дочкою та двома пілотами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше відбувся теракт у Лестері: численні жертви та знеструмлені райони.

Внаслідок потужного вибуху у місті Лестер (Великобританія) постраждало щонайменше шестеро осіб.

За словами копів, поки що не вдалося знайти жодних суттєвих доказів, принаймні на цьому етапі розслідування. Але припускають, що вибух безпосередньо міг бути пов’язаний з тероризмом.

Пізніше повністю перекрили вулицю Карлайл та частину дороги Хінклі, у всьому прилеглому районі вимкнули електроенергію.

Шість пожежних машин відправили на місце інциденту, аби загасити вогонь, близько 60 будинків оточили служби екстреної допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у Гімалаях вертоліт розбився на друзки: вижила лише одна людина.

У центральному регіоні Непалу розбився вертоліт Altitude Air, на борту якого знаходилися пасажири.

Цю інформацію повідомило видання Himalayan Times.

В результаті аварії вижила лише одна жінка-пасажир. Вона отримала серйозні травми нижньої частини тіла і була терміново госпіталізована.

Відомо, що вертоліт втратив зв'язок приблизно в 8:00 за місцевим часом після зльоту з Самагауна. Повітряне судно повинно було доставити в Катманду пацієнта і п'ятьох пасажирів.

Також "Знай.uа" писав, про те, що у Росії посеред міста розбився військовий вертоліт: загинули усі.

В межах міста Хабаровська, Росія на території військової частини впав вертоліт. Вертоліт Мі-8 був цивільний і належав авіакомпанії "Схід". На борту перебували шість осіб. Про це повідомляє Telegram-канал Mush.