При виконанні маневру вертоліт накренився, завалився на бік і здійснив жорстку посадку, після якої він не підлягає відновленню. Загиблих і постраждалих немає.

У Смоленській області РФ на аеродромі Двоевка розбився військовий ударний вертоліт Мі-24.

Про це розповів заявили в прес-службі міноборони РФ.

У повідомленні говориться, що при виконанні маневру вертоліт накренився на зниженні і завалився на бік. За попередніми даними, в кабіні вертольота знаходилися 10 чоловік, які в результаті інциденту не постраждали.

Читайте також: Російський вертоліт з пасажирами впав у річку

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Пілот виконував посадку після завершення планового навчально-тренувального польоту. На місці працює комісія, яка встановлює збиток і причини аварії. За інформацією російських ЗМІ, машина сильно пошкоджена і не підлягає відновленню.

15 серпня в Хабаровської краї РФ зазнав аварії вертоліт Мі-8. Командир вертольота вийшов на зв'язок після авіакатастрофи і повідомив, що загинули шестеро людей. Вижили сім пасажирів і три члени екіпажу, вони знаходяться в таборі, який розбили на острові після аварії.

На борту вертольота, за даними російських ЗМІ, були генеральний директор і топ-менеджери компанії "ВТБ-лізинг".