У центральному регіоні Непалу розбився вертоліт Altitude Air, на борту якого знаходилися пасажири.

Цю інформацію повідомило видання Himalayan Times.

В результаті аварії вижила лише одна жінка-пасажир. Вона отримала серйозні травми нижньої частини тіла і була терміново госпіталізована.

У повідомленні говориться, що пілот вертольота також загинув.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Щонайменше, шість осіб загинули в результаті аварії гвинтокрила Altitude Air в густому лісі сьогодні вранці в районі Дхадинг і Нувакот, вижила лише жінка-пасажир" Himalayan Times

Відомо, що вертоліт втратив зв'язок приблизно в 8:00 за місцевим часом після зльоту з Самагауна. Повітряне судно повинно було доставити в Катманду пацієнта і п'ятьох пасажирів.

Нагадаємо, що у Гімалаях пропав вертоліт авіакомпанії Altitude Air. Відомо, що повітряне судно впало у районі Нувакот в центральному Непалі.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що судно не загорілося. Керуючий директор Altitude Air Німа Нуру Шерпа з посиланням на слова місцевих жителів розповів, що зв'язок з землею вертоліт втратив після того, як пролетів близько 30 кілометрів.

На місце аварії відправлені два вертольоти — армійський і приватний. Несприятливі погодні умови та складності ландшафту викликають труднощі у проведенні рятувальної операції.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Харківській області під час гасіння лісової пожежі неподалік від селища Наталіно Красноградського району впав вертоліт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що людей, які постраждали в результаті падіння вертольота в Києві, рятувальникам довелося діставати з купи металу. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua публікуючи нові знімки з місця трагедії.