У Великобританії сталася страшна авіакатастрофа. З'явилася інформація, що після матчу англійської прем'єр-ліги власник клубу "Лестер Сіті" розбився на своєму особистому вертольоті під час зльоту зі стадіону.

Вишая Шривадданапрабхи

За інформацією Telegram-каналу Mash стало відомо, що під час аварії загинули троє пасажирів вертольота: пілот, пасажир і власник клубу тайський мільярдер Вишай Шриваддханапрабха. В даний момент їх особистості встановлюють.

Очевидці трагедії заявляють, що вертоліт впав на стоянку і загорівся майже відразу після зльоту з газону стадіону King Power. Також відомо, що у вертольота відмовив хвостовий гвинт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інформацію з приводу перебування доньки власника клубу на борту вертольота, поки офіційно не підтверджено.

Варто нагадати, що в суботу, 27 жовтня, в міжнародному аеропорту Одеси сталася небезпечна пригода, яка могла завершитися трагедією. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області. За повідомленням правоохоронців, з літака, що вирушав за рейсом "Одеса - Дубаї", через задимлення евакуювали всіх пасажирів, а рейс тимчасово затриманий.

У міжнародному аеропорту Одеси з літака, вирушав за рейсом "Одеса - Дубаї", через задимлення евакуювали всіх пасажирів, рейс тимчасово затриманий. Нп сталася під час зльоту "Боїнга", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 27 жовтня, в Кривому Розі сталася жахлива ДТП, під час змагань гоночних авто. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на Криворізьке відділення Національної поліції. У повідомленні сказано, що під час змагань "Перегони на виживання" водій гоночного автомобіля не впорався з керуванням, з'їхав з траси і врізався в глядачів.

В результаті зіткнення постраждали четверо людей: двоє дітей і двоє дорослих. Їх з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до лікарні Кривого Рогу. Шокуюче відео опублікували в мережі очевидці.

Нагадаємо, кров і трупи всюди: дикий смертник атакував силовиків.

Як повідомляв Знай.uа Україну сколихнула кривава ДТП, багато загиблих.

Знай.uа писав, трагічна ДТП: водія, який влетів у натовп, добили на місці.