Літак Boeing 737 індонезійської компанії Lion Air, котрий нещодавно зазнав аварії недалеко від острова Ява, вийшов в рейс із суттєвими технічними несправностями.


Як прокоментував директор Lion Air, всі проблеми нібито були усунуті відповідно до регламенту.

"Цей літак раніше літав з Денпасара в Джакарту. Був опублікований звіт про технічну проблему, яка була вирішена відповідно до процедури", - повідомив Едвард Сірано, відмовившись вказати характер технічної проблеми.


При цьому керівник Національного комітету з безпеки авіації Індонезії стверджує: борт був введений в експлуатацію всього два місяці тому. Даний Boeing 737 налітав лише 800 годин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Авіакатастрофа в Індонезії
Авіакатастрофа в Індонезії


Літак впав неподалік берегів Індонезії, на борту перебували 189 осіб, з них троє дітей і близько 20 чоловік індонезійських чиновників. Уламки літака рятувальники виявили недалеко від берегової лінії. Поки що немає даних про те, чи вдалося залишитися в живих комусь із пасажирів.

Авіакатастрофа в Індонезії
Авіакатастрофа в Індонезії


Втім, екіпаж, судячи з усього, про неполадки на борту не знав: незадовго до падіння пілоти публікували фото з літака, а вже зовсім скоро почали подавати сигнал небезпеки і просити про термінову посадку.


Дивіться: авіакатастрофа пасажирського літака в Індонезії


Нагадаємо, в Індонезії розбився пасажирський літак.
Як повідомляв Знай.ua, з'явилися передсмертні селфі екіпажу індонезійського Boeing 737.
Також Знай.ua писав, екіпаж літака, який розбився в Індонезії, просив про порятунок за лічені хвилини до трагедії.