Під час виступу австралійського письменника, всесвітньо відомого мотиваційного оратора та співака Ніка Вуйчича у Львові загинув 16-річний хлопець.

Про це пише Politeka.

Трагедія сталася стався в суботу, 28 жовтня на "Арені Львів".

У поліції повідомляють, що звістка про смерть хлопця надійшла близько 8-ої години вечора.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Була встановлена особа хлопця, йому 16 років. Він житель Волинської області, приїхав з батьком на виступ. Тіло направлено на експертизу, яка і встановить причину смерті", – розповіли у прес-службі Нацполіції Львівської області.

поліція
поліція

За непідтвердженою інформацією, смерть підлітка настала через важку хворобу.

Варто нагадати, Нік Вуйчич – австралійський мотиваційний оратор і співак, народжений без рук і ніг. Чоловік – легендарна особистість з неймовірно великим серцем і щирою посмішкою. Він вміє жити без кордонів. Завдяки своїй внутрішній силі він зумів подолати всі життєві перешкоди і зараз допомагає робити це іншим.

Мотиваційний оратор уже не вперше відвідав Україну. 17 вересня він виступив в українській столиці. На зустріч з Ніком прийшли близько 500 тисяч людей з різних куточків країни.

"Найбільше мене надихнув дух людей, які прийшли мене послухати. Я побачив, що з часів нашої останньої зустрічі вони стали більш щасливими. Зауважив, що все більше людей моляться за свою країну. Також я дуже радий, що в Україні поліпшуються умови для людей з обмеженими можливостями", — розповів Вуйчич.

Нагадаємо, мотиваційний тренер Нік Вуйчич переконаний, що на розвиток України можуть вплинути дві важливі речі - IТ-технології та підприємницький дух.

Про це він розповів під час свого візиту у Львів.

Вуйчич зустрівся з очільником Львова Андрієм Садовим, про це повідомляє прес-центр міськради.

"Є дві важливі речі, які можуть вплинути на розвиток України в майбутньому - це ІТ-технології, контент, та підприємницький дух. Якщо в Україні почнуть викладати підприємницький дух - буде розвиток та прогрес. Такий курс має бути обов'язковим до вивчення хоча б раз на рік", - розповів мотиваційний тренер.

Як писав раніше Знай.ua, знаменитий мотиваційний спікер, меценат, письменник і співак Нік Вуйчич, який в 2016 році провів зустріч з українськими бійцями, втретє став батьком.


Також Знай.ua писав про те, що вже втретє відомий на весь світ австралійський оратор Нік Вуйчич приїздив в Україну, але враження у нього завжди інші.