У неділю ввечері, 4 листопада, у Харкові місцеві жителі вчинили самосуд над грабіжником, якого поліція після здійсненого злочину випустила з райвідділку.

Поліція
Поліція

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомлені йдеться, що розлючені харків'яни спіймали злодія, якого випустили з райвідділку місцеві копи, прив'язали до дерева скотчем і доклали відповідну табличку. Відповідні фото оприлюднив "Харків 1 654" в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Велика Панасівська зараз. Ось що буває, коли злодія постійно відпускають з райвідділу. Терпінню завжди приходить кінець", - йдеться в повідомленні.

Подробиці інциденту невідомі.

Нагадаємо, у середу вночі, 31 жовтня в українській столиці, на бульварі Тараса Шевченка, 36, сталася подія, що сколихнула Київ. Як з'ясувалося пізніше, гопник, який тікав від потерпілого, не помітив машину, що їхала і виявився прямо на капоті. ДТП сталося о 03:30 ночі.

поліція
поліція

Як повідомляють поліцейські, патрульна поліція на Mitsubishi Outlander збила пішохода, який виявився грабіжником. Чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці, поліцейський не встиг зреагувати, в результаті чого чоловік потрапив під колеса автомобіля.

Як писав раніше Знай.ua, в суботу, 3 листопада, у центрі Києва пограбували гравця "Арсеналу" Артема Гаєвського.

Поки футболіст вечеряв у грузинському ресторані "Сапераві" на вулиці Грушевського, злодії розбили скло в його припаркованому неподалік автомобілі Mini Cooper, і забрали з салону всі цінні речі.

Серед вкраденого – документи, ключі від квартири, та пістолет з гумовими кулями ПМР (Макаров травматичний).

Поліція завела справу за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Злодіїв поки що не затримали.

Також Знай.ua писав про те, що в українській столиці під час спроби втечі банди квартирних злодіїв відбулися дуже сумні події. Шахраї збили двох копів і пошкодили десяток автомобілів.