У середу вночі, 31 жовтня в українській столиці, на бульварі Тараса Шевченка, 36, сталася подія, що сколихнула Київ. Як з'ясувалося пізніше, гопник, який тікав від потерпілого, не помітив машину, що їхала і виявився прямо на капоті. ДТП сталося о 03:30 ночі.

Як повідомляють поліцейські, патрульна поліція на Mitsubishi Outlander збила пішохода, який виявився грабіжником. Чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці, поліцейський не встиг зреагувати, в результаті чого чоловік потрапив під колеса автомобіля.

Також відомо, що екіпаж патрульної поліції їхав на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Однак раптово через паркан на проїжджу частину вискочив чоловік 25-30 років, він в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів назад, за паркан.

Грабіжник отримав сильні травми, його у важкому стані доставили в лікарню.

Увага! Відео 18+ Момент нічного #ДТП на бульварі Тараса Шевченко. За наявною інформацією, копи їхали на виклик про замінування, а чоловік, який намагався перебігти дорогу - грабіжник, який за декілька хвилин до цього, із товаришами забрали сумку і намагалися втекти...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 31 oktober 2018

Так відомо, що під час оформлення ДТП до правоохоронців підійшов чоловік і розповів, що потерпілий і ще двоє невідомих його пограбували.

На бульваре Шевченко сбили мужчину

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 30 oktober 2018

Поліція перевірила записи камер спостереження і з'ясували, що троє невідомих відібрали рюкзак у перехожого, після чого почали тікати в бік бульвару.

Коли один з грабіжників потрапив під автомобіль, двоє інших порушників не стали перевіряти в живих їх спільник і не чекаючи розбираннь кинули рюкзак і кинулися бігти.

Зазначимо, це вже не перший випадок коли злодія наздоганяє його ж карма, так у Печерському районі Києва, на вулиці Грушевського чоловік намагався вихопити у перехожого сумку з особистими речами.

Але коли тікав з місця злочину, випадково впав і зламав собі ногу.

Злодія-невдаху затримали оперативники Печерського управління поліції, коли чергували неподалік.

"В той час, коли киянин говорив по телефону, невідомий схопив її сумку, яка лежала на лавці, і зник. У сумці, за словами потерпілого, були документи і більше 10 тисяч гривень", - відзвітували в поліції.

Нагадаємо, кременчуцька патрульна пробила порушнику колесо автомобіля викруткою. На кадрах видно, як поліцейська прорізає колесо машини кілька разів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 29 жовтня, на вулиці Щусєва, 13, у Києві сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

Також "Знай.uа" писав, в українській столиці на Троєщині на вулиці Бальзака група з чотирьох грузинів планувала пограбувати квартиру, але вони не знали, що господар був удома.