Руслан Шамсуаров, син віце-президента "Лукойлу" Азата Шамсуарова, звинувачений в згвалтуванні.

Цю інформацію повідомив адвокат Віталій Агєєв у "Відкритому медіа".

Руслан Шамсуаров

Джерело РБК в московській поліції розповіло, що 23-річна Вероніка Максимова з Ростова-на-Дону подала заяву на Шамсуарова у відділ району Дорогомилово. Дівчина розповіла, як 2 листопада в будинку на площі Перемоги в Москві її зґвалтував син віце-президента "Лукойлу".

Сам Шамсуаров заперечує факт зґвалтування. За його словами, статевий акт стався з обопільної згоди. Чоловік також зазначив, що постраждала займається наданням ескорт-послуг.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, днями Forbes опублікував список з 20 найбагатших спадкоємців російських мільярдерів, зібравши всіх їхніх законних дітей і поділивши між ними стан кожного бізнесмена.

Перше місце в списку найбагатших спадкоємців займає син президента “Лукойлу” Вагіта Алекперова. Сам Вагіт в минулому році заявив, що змінити його на посаді у сина не вийде – занадто складна робота.

Вагіт Алекперов

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", екс-дружину топ-менеджера "Лукойлу" Валентина Іванова пограбували в під'їзді будинку, коли жінка, перебуваючи під дією алкоголю, заснула, не дійшовши до квартири. У Лізи Адаменко вкрали кільце з діамантом вартістю 47 мільйонів рублів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що цілий ряд російських олігархів з "кремлівського списку США" досі продовжують отримувати прибутки від бізнесу в Україні. Численними активами на території нашої держави володіє принаймні кожен десятий з переліку.