У середу, 7 листопада, на площі 700-річчя в Черкасах перехожі помітили дитину з гранатою в руці і викликали поліцію.

Цю інформацію повідомляє видання "Про все", посилаючись на прес-секретаря Управління патрульної поліції Черкаської області.

Хлопчикові, який розгулював вулицями міста з гранатою, всього 6 років. Коли на місце події прибули поліцейські, він розповів, що живе в Черкасах, а гранату йому дав однокласник.

Представники правоохоронних органів передали дитину бабусі. На місце події також прибули слідчі, які з'ясовують всі обставини події.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, поліцейським вдалося затримати в харківському метро чоловіка, який перевозив у рюкзаку гранатомет і боєприпаси. Цю інформацію повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Порушником виявився мешканець Закарпатської області. У нього вилучили ніж кустарного виробництва, електродетонатор без маркування, "РПГ-22", 10 запалів "УЗРГМ-2" до гранати "РГД-5", 2 гранати "РГД-5", 2 гранати "Ф-1", 2 запалу до гранати "Ф-1".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під Сєвєродонецьком, в селі Щедрищеве біля покинутого дитячого табору знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами. За даними місцевих правоохоронців, виявили її бійці "Корд", на місце викликали вибухотехніків і кінологів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на вулиці Харківське шосе було знайденло труп юнака з травмами живота, які, можливо, були отримані в результаті вибуху гранати. Відомо, що на місці події були виявлені залишки вибухового пристрою, що дає можливість припустити, що загиблий вчинив самогубство.