У Харкові відбулася страшна ДТП, жертвою якої став дев'ятирічний хлопчик. Дитину буквально протягло по проїжджій частині. Деякий час хлопчик був ще живий, коли приїхала швидка, хоча був сильно понівечений і мав серйозні травми. Але реанімаційні заходи виявилися безсилими, а травми – несумісними з життям. Дитина померла в машині швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Національної поліції України в Харківській області.

Не менш страшно ще й те, що винуватець ДТП досі не знайдений. Поліція просить відгукнутися свідків аварії, що сталася 31 липня 2018 року на Нових Будинках. Повідомляється, що автомобіль "ВАЗ" збив 9-річного хлопчика. Дитина з необережності перебігала Московський проспект в районі будинку №198. Від отриманих травм школяр помер по дорозі в лікарню, водій зник з місця злочину.

Свідків аварії просять зателефонувати: 102, 066-964-78-78. Також можна звернутися безпосередньо у до майору поліції Ользі Луньовою у відділ розслідування злочинів у сфері транспорту (Харків, вулиця Маяковського, 22).

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що під Львові в маршрутці при загадкових обставинах померла 60-річна жінка. Швидка допомога не встигла приїхати. "Жінка померла в маршрутці №131, за маршрутом Рава-Руська – King Cross Leopolis. Жінці раптово стало погано в маршрутці і вона померла до приїзду медиків", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що померла жінка є львів'янкою. Її тіло найближчим часом направлять на судово-медичну експертизу.

Також ми повідомляли, що у жахливе ДТП потрапив виконавець DZIDZIO. Фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома розповів про те, як потрапив в аварію на зйомках нової картини "DZIDZIO Перший раз". Кінокомедія ледь не перетворилася на трагедію в реальному житті. Таксистку грала актриса на ім'я Тетяна Лавська. Очевидно, зірці не вистачило водійського стажу, і автомобіль вилетів на бордюр в аеропорту Львів. Виконавець їхав в машині разом з актрисою.

Крім того, стало відомо, що загибла в ДТП зірка Дизель Шоу Марина Поплавська передчувала свою смерть. У Мережі виявили містичне пророцтво артистки, яка схвилювала фанатів. Вірш, опублікований Поплавської, змусив здригнутися серця всіх, хто її любив.