На днях стало відомо про жахливий інцидент, який стався у російському місті Санкт-Петербурзі. 15-річні школярі, перебуваючи в одній з квартир будинку по проспекту Науки, підпалили свою подругу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як з'ясувалося пізніше, нібито жартома, хлопець і дівчина прив'язали свою подругу до стільця, облили спиртом і підпалили. На Ані спалахнув одяг, загорівся стілець, і ліжко, що стояло поруч. Проте в якийсь момент підлітки, мабуть, сильно злякавшись, почали гасити одяг на школярці. Їм вдалося збити полум'я.

Обпалену дівчинку малолітні нелюди самі якимось чином привели в фельдшерський пункт. Медики діагностували опіки 50% тіла.

Малолітні нелюди спробували втекти від правоохоронців, але на щастя, їх затримав наряд ППС у Богословського кладовища. Обидва провину заперечують, але постраждала вже у свідомості й упізнала винних. Жорстоких паліїв зараз допитують.

Раніше, в школі села Бердянка (Зачепилівський район, Харківська область) підлітки жорстоко побили 11-річну дівчинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ученицю довелося госпіталізувати в найближчу лікарню. За даними "Центра медичної допомоги та медицини катастроф", інцидент стався 2 листопада. Швидку в школу викликали очевидці, подавши заявку щодо ймовірної травми хребта:

"По прибуттю на місце було з'ясовано, зі слів постраждалої дівчини, що на перерві вона була побита п'ятьма учнями, які навчаються в тій же школі. Після огляду встановлено попередній діагноз: забій ділянки правого кульшового суглоба. Потерпіла госпіталізована в Зачепиловскую центральну районну лікарню", - йдеться в повідомленні.

До речі, подібні випадки останнім часом не рідкість в Україні та в світі в цілому. Досі обговорюють те, що сталося з підлітками в Чернігові та Одесі. І хоча депутати ухвалили відповідний закон, який передбачає встановлення штрафів за буллінг (моральне чи фізичне насильство) в школах, але поки що агресія не припинилася.

Нагадаємо, у Сполученому королівстві стався жахливий випадок. Молодий чоловік облив свою сусідку бензином, підпалив її і спостерігав за тим, як дівчина болісно корчиться від болю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові ввечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем. Зараз вже відомо, що сам інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, навпроти Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Також "Знай.uа" писав, у місті Болград Одеської області 59-річний чоловік скоїв самоспалення і загинув. Інцидент стався на городі біля його будинку.