У п'ятницю, 9 листопада, у австралійському Мельбурні неадекватний чоловік підпалив машину і напав на перехожих з ножем.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ із посиланням на інформацію правоохоронців.

Чоловік підпалив машину і поранив ножем чотирьох перехожих у діловому районі Мельбурна.
Очевидці повідомляли, що чули звук вибуху.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Місце події було оточене. Деякий час поліцейські не могли підійти близько до нападнику. На одному з відеозаписів, опублікованих в соцмережах, видно, як чоловік розмахує перед собою ножем, не даючи поліцейським наблизитися, в той час як прийшов їм на підмогу людина кілька разів намагався збити зловмисника візком з магазину.

Темношкірий чоловік влаштував справжній хаос. Спочатку він протаранив на машині будинок ТЦ на Бурк-стрит, після чого підпалив автомобіль, а потім почав рубати ножем всіх, хто йому попадеться. Одна людина загинула. Троє отримали поранення. Злочинця затримали і передали правосуддю.

За даними місцевого видання The Australian, поліція відкрила вогонь по нападнику. Він був доставлений у лікарню в критичному стані.

Нагадаємо, молодий бразильський футболіст сумно відгуляв вечірку своєї 18-річної подруги, яка стартувала в клубі і завершилася у неї вдома. Після гучної паті 24-річний Даніель Корреа вирішив позадиратися до сплячої матері іменинниці.

Спортсмен зробив селфі зі сплячою і нічого не підозрюючою матусею. Провокаційне фото хлопець відправив своїм друзям, і заявив, що "випробує маму іменинниці.., поки тато в домі". Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Mirror.

Проте вже через кілька хвилин, після того як Даніель написав друзям, 38-річний бізнесмен Едсон Бріттс увійшов у спальню. Він забив футболіста до смерті, після чого відвіз до лісу, де перерізав йому горло й відрізав геніталії. Вечірка вдалася, але не для всіх.

Як писав раніше Знай.ua, у чеському місті Пльзень недільним ранком троє озброєних українців напали на місцевих жителів. Нападение сталося на Клатівській вулиці.

Про це пише чеське видання krimi-plzen.

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 2 листопада, з'явилася інформація про те, що в штаб-квартирі компанії Sony, яка знаходиться в Лондоні, невідомий підняв масову паніку, намагаючись вчинити розправу над людьми.