У Львові п'яний киянин зарізав львів'янина. Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму. Про це йдеться на сайті прокуратури Львівської області. Як зазначається, конфлікт між чоловіками стався близько 04:20. Вбивця був співробітником знімальної групи, що прибула з Києва. Львівський перехожий вступив з ним в словесну перепалку, яка пізніше переросла в різанину. 35-річний киянин штрикнув львів'янина ножем. Від отриманої травми потерпілий помер на місці події.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст 115 КК України – умисне вбивство, зазначили правоохоронці.

Наголошується, що на момент скоєння злочину підозрюваний був п'яний.

"Львівська місцева прокуратура №1 клопотала у Галицькому районному суді Львова про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Суд погодився з позицією прокуратури", - додали в прес-службі прокуратури.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинене особі загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що в Харківській області по-звірячому вбили 15-річну дівчинку. Підозрюють, що в цьому замішана ритуальне мракобісся. Тіло нещасного підлітка знайшли в лісі, неподалік від будинку жертви.

Мешканка селища Бабаї Харківської області 15-річна Аліса Оніщук зникла вранці 2 листопада по дорозі на навчання.

Вже на наступний день її знайшли мертвою біля посадки поблизу Покотиловско-Бабаєвського пішохідного мосту, що неподалік від будинку жертви.

Зараз поліція стверджує, що видимих ознак насильства на тілі дівчини не виявлено. Однак остаточні висновки зроблять експерти після розтину.

Місцеві жителі в свою чергу запевняють, що на обличчі дівчини була кров і явні ознаки побоїв і припускають, що вбивство могло бути ритуальним. Неподалік знайшли галявину з сатанинською атрибутикою.

Також ми писали, що визнання вбивці знаменитого футболіста шокували весь світ. Чоловіка знайшли мертвим неподалік від будинку вбивці, з перерізаним горлом і відрубаними статевими органами.

Крім того, раніше повідомлялося, що у Рівненській області повісився священик, який правив у місцевій церкві близько 30 років.

у селі Рогозное Демидівського району священнослужитель місцевої церкви Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП отець Віталій покінчив життя самогубством через повішення.

Мешканці села Рогозное розповідають, що Віталій Возний 27 останніх років правив в їх церкві. Згадують його як доброго священнослужителя.