У п'ятницю, 2 листопада, на Рівненщині сталася резонансна трагедія, пов'язана із самогубством священнослужителя одного із місцевих приходів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у селі Рогизне Демидівського району священнослужитель місцевої церкви Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП отець Віталій скінчив життя самогубством через повішення.

Жителі села Рогізне розповідають, що Віталій Возний 27 останніх років правив у їхній церкві. Згадують його як доброго священнослужителя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Проте останнім часом ми стали помічати, що він забувається, - розповідає місцева жителька Олександра. "Міг посеред служби забути слова, тоді йому матушка підказувала. Або ж служив службу 20 хвилин, а потім несподівано завершував. Ми підозрювали, що в нього щось із головою відбувається. Він хворів – і це було дуже помітно. Кажуть, що матушка знайшла його в петлі о 5 ранку в хліві. Розтин нібито показав, що в нього в голові була пухлина. Проте достеменно це невідомо", - розповідають прихожани.

На похороні отця Віталія, який відбувся 3 листопада, до церкви його не заносили, проте відспівували на місці поховання – Рогізенському цвинтарі. Провести батюшку в останню путь прийшло багато його односельчан, а також мешканці Глибокої Долини та Копаня, де він служив.

Нагадаємо, у Харкові священик на позашляховику розтрощив своєю машиною з десяток могил. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Богохульську поїздку на відео зафільмували робітники цвинтаря: священик на джипі руйнує колесами могили, а потім хиткою ходою виходить з авто і тільки розводить руками. Коли батюшка зніс перший пам'ятник та зупинився, місцеві робітники зняли клеми з акумулятора його автівки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, правоохоронці одного з райвідділів Харківщині розпочали перевірку стосовно місцевого священика, який переїхав відразу кілька надгробків.

Відзначається, що повідомлення про саму подію надійшло до поліції 2 листопада. Правоохоронці вже встигли встановити, що автомобіль, яким керував священник з незрозумілих причин заїхав на територію 14-го кладовища і пошкодив 10 пам'ятників.

Також Знай.ua писав про те, що днями жителів столиці шокували служителі церкви, які влаштували нелегальну парковку для своїх іномарок.