У Харкові священик на позашляховику розтрощив своєю машиною з десяток могил. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Богохульську поїздку на відео зафільмували робітники цвинтаря: священик на джипі руйнує колесами могили, а потім хиткою ходою виходить з авто і тільки розводить руками. Коли батюшка зніс перший пам'ятник та зупинився, місцеві робітники зняли клеми з акумулятора його автівки. Поки викликали евакуатор, священик клеми під'єднав і знову почав маневри – зруйнував з десяток могил, а потім утік, покинувши машину. Працівники цвинтаря запевняють, що водій був нетверезим.

"Він п’яний був, так. Це коробка автомат, переплутати всього лише дві педалі – назад і гальма. Це дуже важко".

Служитель церкви Московського патріархату начебто приїхав на цвинтар відспівувати небіжчика, а потім чомусь опинився на машині серед могил. Отця Михайла з юрисдикції Української православної церкви Московського патріархату нетверезим бачать часто.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Він завжди їздить угашений, п’яний. Відспівувати приїхав двічі – забував, як звати померлу. Він таке коїть, що мама моя рідна! Це не перший раз", - запевняють очевидці.

У храмі, де служить панотець, кажуть, що він проходить обстеження – мовляв, троща на цвинтарі сталася через стан здоров’я отця Михайла.

"Він начебто не знав, куди він потрапив, отямився. Можливо, мікроінсульт. Люди кажуть алкогольне сп’яніння, але доказів прямих і непрямих поки немає", - каже протоієрей Сергій Кіт.

Протоієрея Михайла журналісти знайшли не в лікарні, а в управлінні єпархії. У нього своя версія заїзду по могилах – рятував людину.

"На цвинтарі, коли перебігала людина, мені довелося повернути і я в’їхав. Щоб утекти від страшної трагедії, мені довелося звернути на могилки", - пояснив отець Михайло Люшуков.

Священик обіцяє, що всі завдані збитки відшкодує, пам’ятники поновить, а результатів аналізів на алкоголь не боїться, бо був тверезий.

Нагадаємо, священик жорстко поставив патріарха Кирила на місце.

Як повідомляв "Знай.ua", коли чекати на автокефалію і що зміниться з її приходом.

Також "Знай.ua" писав, що священик відповів Притулі.