Правоохоронці одного з райвідділів Харківщині розпочали перевірку стосовно місцевого священника, який переїхав відразу кілька надгробків.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що повідомлення про саму подію надійшло до поліції 2 листопада. Правоохоронці вже встигли встановити, що автомобіль, яким керував священник з незрозумілих причин заїхав на територію 14-го кладовища і пошкодив 10 пам'ятників.

Крім того варто відзначити, що правопорушником виявився отець Михайло, настоятель Олександрівського храму у Харкові.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що в українській столиці мало кого дивують незаконні парковки. Кожен день в Києві автохами захоплюють все нові і нові ділянки, правоохоронні органи, швидше за все, намагаються з цим боротися, але випадків дуже багато, в одному місці прибрали, в іншому з'явилася нова - це замкнуте коло.

Проте днями жителів столиці шокували служителі церкви, які влаштували нелегальну парковку для своїх іномарок. Це сталося на Рибальській вулиці. Про це повідомив в Facebook Іван Малярів, супроводивши свій пост фотографіями.

Користувач зазначив, що священнослужителі за своєю ініціативою нанесли на проїжджу частину розмітку, яка дозволяє паркувати авто. За ніч розмітка висохла, тому вранці слуги Господа змогли припаркувати там свої іномарки.

За словами Малярова облаштування парковки здійснили представники Свято-Введенського монастиря, який представляє інтереси московського патріархату.

"Це незаконна розмітка. Паркування там немає. Видумані попами паркомісця стосуються пішохідного переходу і знаходяться в кількох метрах від перехрестя з Московською вулицею. До речі, сама вулиця Рибальська вузька , щільно заставлена машинами", - зазначив Малярів.

Крім того варто додати, що раніше скандальний намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (Московський патріархат) митрополит Павло (Лебідь) пригрозив українцям "божим прокляттям". За що і потрапив в розділ "Чистилище" на сайті "Миротворець".

Підставою для внесення в базу стало відео на YouTube, де митрополит загрожує "божим прокляттям" тим, хто наважиться повернути Українській церкві Києво-Печерську Лавру..

Нагадаємо, священик жорстко поставив патріарха Кирила на місце.

Як повідомляв "Знай.ua", коли чекати на автокефалію і що зміниться з її приходом.

Також "Знай.ua" писав, що священик відповів Притулі.

"Історичний документ": що підписали Варфоломій і Порошенко