В українській столиці мало кого дивують незаконні парковки. Кожен день в Києві автохами захоплюють все нові і нові ділянки, правоохоронні органи, швидше за все, намагаються з цим боротися, але випадків дуже багато, в одному місці прибрали, в іншому з'явилася нова - це замкнуте коло.

Проте днями жителів столиці шокували служителі церкви, які влаштували нелегальну парковку для своїх іномарок. Це сталося на Рибальській вулиці. Про це повідомив в Facebook Іван Малярів, супроводивши свій пост фотографіями.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувач зазначив, що священнослужителі за своєю ініціативою нанесли на проїжджу частину розмітку, яка дозволяє паркувати авто. За ніч розмітка висохла, тому вранці слуги Господа змогли припаркувати там свої іномарки.

За словами Малярова облаштування парковки здійснили представники Свято-Введенського монастиря, який представляє інтереси московського патріархату.

"Це незаконна розмітка. Паркування там немає. Видумані попами паркомісця стосуються пішохідного переходу і знаходяться в кількох метрах від перехрестя з Московською вулицею. До речі, сама вулиця Рибальська вузька , щільно заставлена машинами", - зазначив Малярів.

Варто нагадати, що у російської православної церкви різко відреагували на повідомлення Вселенського патріархату. Про це повідомляють російські ЗМІ. Відомо, що московські попи неоднозначно відреагували на слова Вселенського патріархату про припинення існування Української православної церкви МП.

"Звучать дуже тривожні заяви архієпископа Іова (Гечі). Ми серйозно занепокоєні станом його душевного і духовного здоров'я", - сказав Волков.

Більш того, він додав, що РПЦ "готова допомогти побратимові" з лікуванням, або ж навчанням в одній з російських семінарій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що отець Михайло, настоятель Олександрівського храму в Харкові, заїхав на кладовищі на автомобілі і з невідомих причин втратив керування. В результаті інциденту, машина отця Михайла "пострибала" по могилах і знесла кілька надгробків на 14-му кладовищі.

Соцмережі почали вибухати від відеозапису такого "польоту". На ролику можна побачити, як джип пробуксовує на могилі, після чого з авто виходить священик і розводить руками.

Нагадаємо, Ющенко розповів про священну долю українців.

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, як назвуть нову українську церкву.

Знай.uа писав, путінська церква більше не існує в Україні.