Днями світ потрясли подробиці звірячого убивства 24-річного бразильського футболіста Даніела Фрейтаса.

Варто нагадати, що футболіста бразильського клубу "Сан-Бенто" Даніела Фрейтаса знайшли в кущах мертвим 29 жовтня. На його тілі були виявлені сліди численних знущань: двi глибокi рiзанi рани на шиї, які майже обезголовили чоловіка, і відрізаний пеніс.

У ході розслідування резонансного злочину слідчі виявили трьох підозрюваних: 38-річного бізнесмена Едісона Бріттеса Джуоніора, його дружину Христину і 18-річну дочку Аллану.

Глава сімейства Едісон прокоментував інцидент в ефірі бразильського ТБ, і це повідомлення шокувало увесь світ, передає News.com.au.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами підозрюваного, у вечір убивства Фрейтас прийшов в будинок Бріттесів на день народження Аллани. Як передали друзі загиблого, в той день Даніел розсилав усім повідомлення з наміром "з'їсти [з сексуальним підтекстом] матір іменинниці".

"Даніел зайшов в нашу кімнату, скинув свої речі і замкнув двері. Спочатку я постукав, а потім зміг зайти - він сидів верхи на моїй дружині, яка в цей момент кричала і кликала на допомогу. Те, що я зробив, зробив би будь-який чоловік на моєму місці, тому що та жінка була не тільки моєю дружиною - це була кожна жінка в Бразилії. це могла бути ваша дочка, сестра, мати або дружина. Чутки поширюються швидко, але у моєї дружини (тим більше - дочки) ніколи нічого з Фрейтас не було. Правда вийде назовні. Я хочу, щоб всі розуміли - заради збереження честі сім'ї таке зробив би кожен. Я відштовхнув його від своєї дружини і кинув на підлогу цю тварюку", - розповів Едісон Бріттес у ефірі телеканалу.

Нагадаємо, колишній нападник "Евертона" та "Лестера" Маркус Бент свого часу подавав великі надії стати зіркою англійського футболу. Але у людини не склалося зі спортом, тож вона вирішила присвятити себе наркотикам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фанати ПАОКа на матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти московського "Спартака" атакували російських журналістів. Момент був зафіксований на відео.

Також Знай.ua писав про те, що португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів прийшов на прес-конференцію в Манчестері з годинником на руці вартістю в 1,3 мільйони євро (1,2 млн фунтів), повідомляє Daily Mail.