Молодий бразильський футболіст сумно відгуляв вечірку своєї 18-річної подруги, яка стартувала в клубі і завершилася у неї вдома. Після гучної паті 24-річний Даніель Корреа вирішив позадиратися до сплячої матері іменинниці.

Спортсмен зробив селфі зі сплячою і нічого не підозрюючою матусею. Провокаційне фото хлопець відправив своїм друзям, і заявив, що "випробує маму іменинниці.., поки тато в домі". Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Mirror.

Проте вже через кілька хвилин, після того як Даніель написав друзям, 38-річний бізнесмен Едсон Бріттс увійшов у спальню. Він забив футболіста до смерті, після чого відвіз до лісу, де перерізав йому горло й відрізав геніталії. Вечірка вдалася, але не для всіх.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Варто нагадати, що у Львові п'яний киянин зарізав львів'янина. Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму. Про це йдеться на сайті прокуратури Львівської області.

Як наголошується, конфлікт між чоловіками стався близько 04:20. Вбивця був співробітником знімальної групи, що прибула з Києва. Львівський перехожий вступив з ним в словесну перепалку, яка пізніше переросла в різанину. 35-річний киянин штрикнув львів'янина ножем. Від отриманої травми потерпілий помер на місці події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Європі на кордоні назріває конфлікт, який може перерости в напад і збройне протистояння. Більше 20 тисяч нелегалів з Близького Сходу і Африки загрожують прорватися через боснійсько-хорватську кордон. Мігранти загрожують прорватися в Євросоюз. Повідомляється, що понад 20 тисяч чоловік агресивно налаштовані і озброєні холодною зброєю. Про це повідомляє міністерство внутрішніх справ Австрії.

Нагадаємо, бойовик жорстоко розправився з дружиною: бездиханне тіло кілька тижнів пролежав у кар'єрі.

Як повідомляв Знай.uа у Києві з'явився "Раскольников", безсилі копи благають про допомогу: відео 18+.

Знай.uа писав, жінка влаштувала страшну різанину в дитсадrу, багато поранених, відео 18+.