У п'ятницю, 2 листопада, з'явилася інформація про те, що в штаб-квартирі компанії Sony, яка знаходиться в Лондоні, невідомий підняв масову паніку, намагаючись вчинити розправу над людьми.

За даними правоохоронців, поліція була викликана в 11:00 за місцевим часом. В якості запобіжного заходу будівлю було евакуйовано.

На даний момент відомо, що дві людини важко поранені. Всіх людей евакуювали з будівлі. На місці працюють швидка і поліцейські.

Також в мережу виклали відео, на якому чітко видно переляканих людей, що стоять біля офісу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За офіційними даними Скотленд-Ярду вже відомо про арешт однієї людини, яка напала на офіс компанії Sony в центрі британської столиці.

Поліція Британії наголосила, що це не був теракт. Обидва постраждалих госпіталізовані в лікарню. Про інші жертви не повідомляється.

Варто відзначити, різанина сталася буквально в декількох метрах від Кенсінгтонського палацу - резиденції британських принців і їх дружин.

Інших подробиць події поки не повідомлялося. Офіцери залишаються на місці, інцидент триває.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах сталася нова НП: у Вашингтоні терміново евакуювали всіх, хто знаходився у великому офісному будинку Кеннон-Хаус, розташованому неподалік від Капітолію: тут працюють сотні людей, тут проводить свої засідання американський Конгрес.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в центрі міста Дніпро сталася НП. Через повідомлення про замінування довелося евакуювати людей одразу з двох будівель – торгового центру Славутич та Апеляційного господарського суду.

Також "Знай.uа" писав, у Києві невідомий повідомив про замінування ТРЦ "Україна". З будівлі за адресою площа Перемоги, 3, евакуювали персонал і відвідувачів.