В одній із запорізьких шкіл в результаті застосування газового балончика рятувальники евакуювали 353 людини. На місці інциденту працюють медики та співробітники правоохоронних органів.

Так, 16 жовтня о 9:35 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги, що в навчальному закладі в Шевченківському районі Запоріжжя розпорошили газовий балончик. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області.

"Негайно було проведено евакуацію 353 людей. Поліцейські, які прибули на місце, встановили особу правопорушниці 2004 року народження", – зазначають в поліції.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В даний момент вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітньої. Поліцейські клопотатимуть про відрахування підлітка з навчального закладу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Рятувальники намагаються дістати тіла з-під завалів, виходить це не завжди: занадто сильно зсув зруйнував навчальний заклад. Зараз рятувальники налічують як мінімум 20 загиблих, всі вони - учні молодшої школи. Точна кількість постраждалих поки що уточнюється.

Варто нагадати, що шокуючий випадок підліткової жорстокості стався у російському місті Мурманськ. 4 жовтня біля одного з будинків по Кольському проспекті школярі жорстоко розправилися над 11-річною дівчинкою, при цьому знімали це все на відео.

"Підлітки діяли за попередньою змовою і на грунті неприязні до постраждалої. Крім того, після побиття вони зажадали у дівчинки 2 тисячі рублів", - цитують слова правоохоронців російські ЗМІ.

Нагадаємо, відомий геймер здійснив мрію кожного школяра.

Як повідомляв Знай.uа спливло листування "безлюдівського педофіла" з дітьми, українці оніміли від шоку.

Знай.uа писав, терористи примусили дітей оплакувати Захарченка.