В Житомирській області батьки викликали "швидку" дитині через застуди, але не думали, що, віддаючи медикам свого шестимісячного малюка, бачать його живим в останній раз. Про це йдеться в сюжеті служби новин ТСН. Мати хлопчика Тетяна Ткаченко переконана: у смерті її дитини винні лікарі, які неправильно лікували немовля.

Крім померлого хлопчика, у Тетяни ще двоє дітей. Всі троє захворіли на застуду, проте старші діти вижили. Після звернення до лікаря, всіх дітей лікували антибіотиками.

"Всі кашляли, пролікувалися на антибіотиках. Під кінець антибіотиків у малюка піднімається температура. На температуру викликаємо швидку і їдемо в лікарню", - розповіла мама. Там у дитини знайшли гостру кишкову інфекцію і поклали в стаціонар, а через три дні перевели в реанімацію.

Йому зробили три анестезії, три наркоза, йому пробили вуха, робили переливання крові, як ставили підключицю, то пробили йому легеню. І з того дня йому ставало все гірше і гірше", - зізналася жінка.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через три тижні малюк загинув.

"Важке захворювання сепсис. Дитину не раз оглядав консиліум лікарів, було призначено лікування. На жаль, при такому діагнозі - 50 відсотків летальності", - розповів завідувач відділенням інтенсивної терапії Житомирської міської лікарні Володимир Мадзігон.

"Довели до гробу! У нього був пронос, можливо, зубки йшли, від банальної застуди поставили діагноз сепсис", - вважає мати.

Лікарі запевняють, що лікували дитину правильно. У той же час родичі віднесли заяву в прокуратуру.

"Я хочу, щоб вони більше не працювали, щоб вони не вбивали дітей. У мене двоє діточок, куди йти лікувати дітей, якщо таке недбале ставлення", - заявила Тетяна Ткаченко.

Чиновники ж певні – доктора не винні.

"Це ж не перші випадки, ви розумієте, це життя. Лікарі все робили правильно, зараз емоції, це зрозуміло", - вважає начальник Житомирського міського управління охорони здоров'я Марія Мисюрова.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Одесі мати холоднокровно задушила свою дитину. Все місто шоковане вчинком матері-нелюда.

Також ми повідомляли, що в одному з київських парків була знайдена саморобна дитяча могила. Дитину закопали, як звірятко. Невелика гранітна плитка в заростях парку – все, чого удостоївся померлий малюк. Наш портал дізнався подробиці події. Виявляється, на страшний вчинок батька дитини штовхнула вирізка з газети, де було сказано, що немовлят навіть не обов'язково ховати на кладовищі