У Києві на вулиці Будівельників, над Броварським проспектом неподалік від станції метро Дарниця на мосту утворився провал. Комунальники розповідають, що це сталося через плиту, що луснула, їх слова передає видання Информатор.

За словами працівників служби, цю злощасну плиту і яму на тротуарі виявили ще рано вранці, близько 08:00 під час планового об'їзду. Проте ремонтувати міст взялися тільки опівдні. Тепер провал розтягується майже по всій ширині тротуару.

В Киеве на Строителей провалился мост

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 16 november 2018

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як пише ЗМІ, коли журналісти прибули на місце, плиту вже прибрали і почали ставити нову. Обмежено транспортний рух у першій смузі по мосту, однак ремонтники кажуть, що це тільки до вечора. Серед причин провалу називають важку техніку. Деякі з працівників звинувачують снігоприбирачів – мовляв, їх автомобіль заїхав на тротуар і став винуватцем деформації.


Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Києва Віталій Кличко звинувачує у техногенній катастрофі киян.

Сотні багатоквартирних будинків у столиці залишилися без опалення, але місцеву владу не цікавить капітальний ремонт мереж.

Не так давно на Київ обрушився потужний снігопад, який по-справжньому паралізував місто і застав зненацька столичних комунальників. Лише за один день у столиці відбулося понад 500 ДТП, а бригади не встигали справлятися зі снігом, повідомляє Politeka.

І хоча снігу чекали вже кілька днів, а всюди трублять про те, що все вкрите опадами, проблем на столичних дорогах уникнути не вдалося.

Також ми повідомляли, що в центрі Києва прорвало трубу з окропом.

У вівторок, 13 листопада, на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало трубу гарячого водопостачання. У центрі столиці розпочався справжній апокаліпсис: частина асфальту провалилася, а по вулиці почали текти ріки окропу. Фахівці заявили, що усунуть всі проблеми до 14 листопада 15:00.

Раніше повідомлялося, що у Києві затопило відомий житловий комплекс "Комфорт таун". На фото і відео видно, що до будівлі фундаменту у воді, вона розтеклася по всіх дворах в окрузі.

З припаркованих поруч автомобілей легко оцінити рівень раптового потопу, причини якого досі невідомі.

Пізніше стало відомо, що близько 18:30 13 листопада на місці НП почали працювати аварійні бригади. На час ремонту прориву два прилеглих будинків залишилися без гарячої води.

Нагадаємо, несподіваний сніг у Києві спровокував абсурдну аварію.

Раніше Знай.uа повідомляв, у центрі Києва білявка з сокирою покарала "сволоту" по повній.