Місцеві жителі перекрили трасу, вимагаючи вирішити питання з освітленням

Біля траси селища Хлібодарське біля Одеси, сталася страшна ДТП – біля автобусної зупинки була спита жінка машиною. Вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Впавши, жінка незабаром була ще раз збита автомобілем Volvo, передає "Думська".

Отримані травми і ушкодження виявилися несумісними з життям, і потерпіла померла до приїзду лікарів.

Як запевняють очевидці ДТП, причина аварії – неосвітлена дорога.

Місцеві мешканці вирішили перекрити Маякську трасу і виступили з вимогою про освітлення траси, а також встановити на ній світлофор. Люди чекають, коли приїдуть чиновники.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, Смертельне ДТП потрясло Київ небувалою жорстокістю: фото та відео з місця дорожнього пекла

У неділю, 18 листопада, у Києві на проспекті Перемоги автомобіль Kia Ceed на величезній швидкості вилетів на узбіччя та врізався в електроопору. В результаті ДТП водій загинув.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Страшна аварія сталася близько 3:30, недалеко від заводу "Антонов". Автомобіль їхав у бік земців метро "Нивки".

У поліції розповіли, що водій рухався зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Йому не вдалося впоратися з керуванням - близько 150 метрів авто протягнуло по дорозі. В результаті ДТП машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Чоловік, який перебував за кермом, помер від отриманих травм. Поліцейські, які прибули на місце аварії, з'ясували, що крім водія в салоні автомобіля більше ніхто не перебував.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Всесвітній день пам'яті жертв ДТП 18 листопада: шокуючі факти і статистика

Щорічно кожної третьої неділі листопада відзначається Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод. В цьому році дата припадає на 18 листопада.

ДТП
ДТП

Цей День вперше відзначили в жовтні 2005 року, коли Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцією (A/RES/60/5) оголосила Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод (World Day of Remembrance for Road Traffic Victims).

Також "Знай.ua" писав про те, що Шансів було небагато: страшна ДТП під Полтавою вжахнула навіть досвідчених рятувальників