У Кременчуці тільки й розмов, що про чудесне спасіння підлітка, що "народився в сорочці". Він уцілів, впавши в кар'єр з 150-метрової висоти. Про це йдеться у випуску служби новин ТСН. Повідомляється, що хлопчик гуляв з друзями неподалік, потім по дурості вирішив перелізти через паркан, але не втримав рівноваги і зірвався вниз.

Якимось чудесним чином дитині вдалося зачепитися за виступ. Друзі побігли за допомогою. Для порятунку підлітка була розгорнута спецоперація.

До кар'єру викликали всі сили - надзвичайників, працівників підприємства і навіть спецпідрозділ СБУ "Альфа". Спільними зусиллями хлопця витягли з прірви.

Дитину доставили в лікарню з важкою травмою голови. Його стан - середньої тяжкості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хлопець пролетів понад 50 метрів, в одній точці він зупинився, він живий, до нього спустилися наш представник ДСНС і один з охоронців, вони змогли якимось чином до нього дістатися, вони надали йому першу медичну та психологічну допомогу", - розповідає провідний інспектор ДСНС в Полтавській області Марина Мартиненко.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про п'яти сильних особистостей, які незважаючи на суворі перешкоди на своєму шляху, які зламали б інших, домоглися успіху і заявили про себе світу.

Також ми повідомляли про те, що пасажирський літак пропав над диким лісом, зв'язок втрачено. Пасажирів врятує тільки диво. На борту знаходився одна дитина.

Також ми писали про страшну катастрофу, яка налякала весь світ. Не вижив ніхто, на місці працюють військові.

В Італії сталася страшна авіакатастрофа. З'явилася інформація, що недалеко від Венеції впав легкомоторний самолет. В результаті аварії загинули два пасажири.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійського інформаційного агентства ANSA.

За інформацією журналістів відомо, що літак Sia Marchetti Sf 260 розбився у Caorle в місцевості Бріан, один із загиблих був льотчиком-інструктором. На місце події прибули пожежники, медики і військові. Причина аварії поки невідома.