В Архангельській області над лісовим масивом жорстко приземлився пасажирський літак Ан-2. Про це стало відомо з повідомлень російських екстрених служб.

З'явилася інформація, що на борту літака знаходилися 11 пасажирів, всі вижили.

Відомо, що літак здійснював рейс по внутрішньому регіональному маршруту Васьково — Мезень.

"Під час польоту командир доповів про обмерзання і запросив повернення на аеродром вильоту. Потім зв'язок з екіпажем раптово обірвався", — заявило джерело одного з російських видань.

Серед 11 пасажирів на борту перебувала дитина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"За попередньою інформацією, люди отримали травми, але ніхто не загинув. Серед пасажирів є медик, він надає допомогу постраждалим", — сказало джерело.

Інцидент стався в районі поселення Васьково. У прес-службі уряду Архангельської області повідомили, що літак здійснив вимушену посадку в 50 кілометрах від Архангельська. До місця відправили рятувальний вертоліт МІ-8.

Варто нагадати, що авіалайнер Boeing 737, що належав індонезійській авіакомпанії Lion Air, розвалився в результаті сильного удару об воду. Разом з тим ніщо не вказує на розгерметизацію літака до удару об воду. Про це пишуть іноземні ЗМІ з посиланням на керівника індонезійського Комітету з безпеки на транспорті Соерджанто Таджахоно.

До таких висновків дійшли експерти під час розшифровки знайдених бортових самописців. Також наголошується, що двигуни літака в момент зіткнення з водою працювали в повну силу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індонезії рятувальники підняли на сушу 105 тіл жертв авіакатастрофи Boeing 737. Стало відомо, що влада Індонезії на 3 дні продовжила пошукову операцію. Рятувальники працюють над виявленням жертв, які загинули в результаті авіакатастрофи літака, що впав у Яванському морі, а також його чорну скриньку. Таке рішення прийняли внаслідок результатів аналізу місця аварії, який підтвердив здогадку рятувальників про те, що багато тіл досі залишаються на дні моря.

Нагадаємо, не вижив ніхто: страшна авіакатастрофа сколихнула світ, на місці аварії працюють військові.

Як повідомляв Знай.uа крах російського винищувача в Єгипті: стала відома причина.

Знай.uа писав, на місці жахливої авіакатастрофи сталася ще одна кривава трагедія.