Навіть якщо у людини є якісь проблеми зі здоров'ям вона може жити нормальним життям і бути по-справжньому щасливою. І сильну особистість не зламають ніякі перешкоди.

Ці люди своїм прикладом доводять, що для людини немає нічого неможливого.

Турія Пітт

Життя приготувало страшне випробування дівчині. Австралійська модель потрапила в жахливу пожежу, і втратила всі пальці на правій руці і 3 пальця на лівій. У неї обгоріло 64% тіла, вона перенесла безліч операцій і не здалася. Зараз Турія знімається для журналів, займається спортом і працює гірничим інженером. Нещодавно народила дитину і щаслива у шлюбі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нандо Паррадо

Після аварії літака Нандо позбувся половини сім'ї, втратив 40 кг ваги і 72 дні чекав допомоги. Ті, хто вижив пили розтоплений сніг, їжі не було, а щоб не замерзнути, вони спали пліч-о - пліч. На 60-й день Нандо і два його друга вирішили йти по крижаній пустелі за допомогою. Зараз він займається читанням лекцій про силу мотивації у житті для досягнення цілей.

Джессіка Кокс

Дівчина народилася без рук. Причина невідома. Вона росла і навчилася самостійно їсти, одягатися, писати і пішла у звичайну школу. А 10 жовтня 2008 року Джессіка отримала ліцензію пілота-спортсмена. Вона стала першим в світі пілотом без обох рук, що потрапила в Книгу рекордів Гіннесса.

Шон Шварнер

Єдина людина в світі, яка вижила після діагнозу хвороби Ходжкіна та саркоми Askin. В 13 років у нього виявили рак 4-ї стадії, який він дивом подолав. Коли хвороба повернулася вдруге, лікарі говорили, що Шон протягне не більше 2 тижнів, але вже минуло 10 років, а він побував на 7 найвищих вершинах 7 континентів.

Марк Інгліс

Альпініст став першим і залишається єдиною людиною без ніг, який підкорив Еверест. Марк мріяв підкорити Еверест, але в одній експедиції відморозив собі обидві ноги. Однак, з мрією він не розлучився і, через багато тренувань, Марк підкорив Еверест. Сьогодні він продовжує жити в Новій Зеландії разом з дружиною і 3 дітьми. Написав 4 книги і працює в благодійному фонді.

Нагадаємо, учень третього класу врятував дівчинку, яка тонула в басейні, але найбільше злякався, коли її витягнув з води, бо подумав, що вона померла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", службовий пес допоміг правоохоронцям знайти дитину, яка пропала без вісті.

Також "Знай.uа" писав, новонароджене немовля врятувало маму від неминучої смерті.