У понеділок, 19 листопада, на Харківщині стався трагічний інцидент, який ледь не позбавив життя жінку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

ведмідь напав на працівницю бази відпочинку, жінку госпіталізували з переломом стегна та укусом ноги.

Подробиці інциденту розповідає поліція Харківської області.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

поліція
поліція

Зазначається, що на 53-річну працівницю, яка прибирала територію відомої бази відпочинку в смт Старий Салтів, раптово напав оскаженілий ведмідь. Він вийшов із клітки, яку забули зачинити.

З переломом стегна та укусом ноги жінку доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, їй загрожує декілька операцій та тривала реабілітація.

швидка
швидка

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

Факт події зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, полярний гігант атакував туристів та поранив охоронця круїзного судна на Арктичному архіпелазі.

Як пише видання Daily Mail, ведмедя застрелив другий охоронець, повідомила круїзна компанія.

Дика тварина напала, коли туристи з судна "Бремен" висадились на найпівнічнішому острові архіпелагу Шпіцберген. Туристичну групу супроводжували двоє охоронців від полярних ведмедів, і на одного з них напала тварина. Зазначається, що у постраждалого травма голови, однак незначна. Другий охоронець тим часом застрелив ведмедя.

Раніше Знай.uа писав про те, що на директора Великого Московського державного цирку Едгара Запахущого напала тигриця. Про інцидент дресирувальник розповів на своїй сторінці в Instagram.

"В своїй улюбленій манері Жанна "продрифтовала" мені в ноги. За мить до цього асистент крикнув мені, що ззаду Курт. Відвернувшись рівне поглядом, я пропустив, що Жанна опинилася так близько, але зате я вже знав, що назад пригинатися категорично не можна. Курт мені такого не пробачив би", - пише Запашний у публікації.

Також Знай.uа повідомляв, що у індійському штаті Махараштра було ліквідовано тигрицю, яка лише за останні два роки вбила 14 чоловік.