У Києві на перехресті бульвару Лесі Українки і вулиці Івана Кудрі невідомий відкрив стрілянину і втік на позашляховику.

Інцидент стався у четвер, 22 листопада, близько 13:30. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє "Обозреватель".

За даними інсайдера, стрілок - чоловік невисокого зросту, який зробив кілька пострілів з рушниці і втік з місця події на сірому BMW-X5 з львівською реєстрацією.

На даний момент обставини події, а також те, чи є постраждалі, невідомі

Поліція ввела план "Перехоплення".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив у перехожого. Під час патрулювання в одному з київських районів співробітники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж вирушили до передбачуваного місця стрілянини і помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втекти з місця події. Зазначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, йшов по вулиці і чіплявся до перехожих. В одному з магазинів він поконфліктував з одним із відвідувачів, після чого 53-річний чоловік дістав зброю і здійснив три постріли. Місцевого жителя з вогнепальними пораненнями госпіталізували.

Нагадаємо також, у Києві директор ресторану, який розстріляв відвідувача і серйозно поранив ще одну людину, постане перед судом.

За словами співробітників київської прокуратури, до суду відправлено обвинувальний акт щодо шістдесятирічного директора ресторану, який застрелив відвідувача у своєму розважальному закладі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві в районі Троєщини біля торгового центру в ході конфлікту між двома компаніями один з його учасників дістав зброю і почав стріляти в опонентів. Троє чоловіків отримали вогнепальні поранення.

Також Знай.ua писав, поліція розкрила правду про реальну кількість жертв кривавої стрілянини у лікарні Чикаго, яка шокувала усю Америку.