Оскільки агресор – Російська Федерація наповзла в Азовське море в неймовірних кількостях (офіційною мовою це називається "посилення військової присутності"), а українські торгові судна перевіряються неправомірним чином, Україна продовжує готуватися до того, що, можливо, путінські собаки десантуються на Азовському морі.

У зв'язку з загрозою додаткової агресії, ВСУ провели військові навчання на березі моря, під час яких умовний ворог був обстріляний з ракетних установок "Ураган", передає в п'ятницю, 23 листопада, прес-центр Операції Об'єднаних сил.

Тренування з відбиття російської атаки продовжуються. В ході військового заходи підрозділи оперативно-тактичної групи "Схід" під час навчань показали, як будете палити по десантним суднам агресора і захищати Азов і морське узбережжя.

Військові інженери замінували десантно-небезпечні ділянки берега і можливі підходи судів до ним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Одночасно реактивно-артилерійський дивізіон "Ураган" умовно обстріляв десантні кораблі супротивника на підходах до березі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Хлопчик хоче Азов" – у Путіна зробили чергову кричущу заяву по Азовському морю. Ворожий президент розуміє, що другого моря йому не отримати, тому бризкає отрутою і продовжує загрожувати Україні новим ударом.

До речі, Путін – не єдиний, хто плюється отрутою на адресу України щодо власного безсилля на Азовському морі. Блондинка, що сидить у кріслі представника МЗС РФ Марія Захарова, знову нічого не зрозуміла у вимогах глави дипломатії ЄС Федерики Могерини і заявила, що Україна веде себе провокаційно.

Росія продовжує писати безглузді аргументи для того беззаконня, що вона творить в Азовському морі. Неправомірно затримуючи і перевіряючи українські судна, держава-агресор заявляє абсолютно абсурдні речі. Чергову порцію неадеквату видала представник МЗС РФ Марія Захарова у відповідь на претензії глави дипломатії ЄС Федерики Могерини. Росія в устах Захарової виявилася білою і пухнастою, "не розуміючої претензій" Євросоюзу та збуреної нібито провокаційною поведінкою України. Захарова також нагадала, що РФ неодноразово обговорювала "Азовський конфлікт" з ЄС.

Також ми писали про те, що з'явився рейтинг найсильніших армій світу на 2018 рік. У разі війни, Росію є кому поставити на місце. Завдяки порталу Business Insider, стало відомо, за якими двома арміями світову першість в частині чисельності, бюджету та озброєння. Всього до списку увійшли 25 країн, однак перші місця як завжди за вічними ворогами