У Харкові українці прийшли під генеральне консульство країни-агресора Росії на акцію протесту проти того, що ворог витворяє в Керченській протоці. Біля консульства посилили охорону. Про це стало відомо з повідомлень в місцевій пресі. Протестуючі вимагають негайного розриву дипломатичних зв'язків з Росією. Також люди принесли під генконсульство покришки і встановили намет "Національного консульства". Навколо будівлі зібралися кілька десятків поліцейських і нацгвардейцев.

Шини загорілися, через паркан полетіли фаєри. В результаті на території генконсульства спалахнула пожежа. Поки "у верхах" вирішують питання про введення воєнного стану на всій території України, прості люди відновлюють справедливість своїми методами. Агресією на агресію, хоч і в менших масштабах, вирішили відповісти українські націоналісти. І це справедливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На стінах будівлі написано "Росія окупант" і "Росія = агресор". Також під посольство принесли паперові кораблики як символ протесту проти морської агресії в Керченській протоці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Україна заговорила про відверте "воєнне протистояння" в Азоаському морі "откровенном военном противостоянии" в Азовском море.

Після провокації прикордонних кораблів РФ в Азовському морі Україні необхідно привести до бойової готовності додаткові сили.

"У цій ситуації з української сторони замість політичних заяв були б більш доцільні активні дії. Це вихід в море двох броньованих катерів, які дислокуються в Бердянську і морського буксира" Корець ", приведення в готовність додаткових сил, в тому числі і сил авіації, до можливим подальшим діям у разі ескалації цього конфлікту " - Сергій Гайдук.

Нагадаємо, що Керченську протоку, шо з'єднує Чорне і Азовське моря, закрили для проходу громадянських суден. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.ua" , бойовий флот НАТО увійшов в Чорне море і рухається до України. Також "Знай.ua" писав, що військовий розкрив загрозливий сценарій в Азовському морі, але вихід є.