У Києві перекриють міст Патона на ніч з 1 на 2 грудня. Водіїв просять поставитися з розумінням до того, що відбувається. Про це стало відомо з повідомлення Київської Міської Держадміністрації (КМДА). Причина – ремонтні роботи на мосту.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської держадміністрації.

"2 грудня з 00:00 до 5:30 у зв'язку з виконанням першочергових ремонтних робіт на мосту ім. Патона буде закрито рух транспорту по мосту в обох напрямках", - йдеться в повідомленні.

У мерії попросили водіїв вибирати інші маршрути для руху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у центрі Києва у зв'язку з державними заходами з нагоди 85-ї річниці Голодомору обмежували рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

Рух було обмежено з 20:00 23 листопада до закінчення заходів 24 листопада, пише портал "Знай.uа".

Також ми писали про те, що ремонт на Шулявському шляхопроводі знову перенесли – КМДА остаточно збила з пантелику киян. Обіцянки обіцянками, але ніхто досі не знає точно, коли очікувати відремонтованої дорожньої розв'язки. Ламати, як кажуть, не будувати.

Початок демонтажу Шулявського мосту почнуть тільки у січні 2019 року. Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. Він заявив, що реконструкцію шляхопроводу завершать наприкінці 2019 року. Поки що триває реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу КМДА, наразі проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття на з'їзді з вулиці Вадима Гетьмана, а також на поворот з проспекту Перемоги на вулицю Довженка.
Знесення скандального шляхопроводу вже почався. Разом з ним під ківш екскаватора потраплять і Мафи, які знаходилися біля входу на станцію метро “Шулявська”. Як повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" Олександр Здольник, в ході реконструкції шляхопроводу фахівці проектують нову схему руху транспорту. Вже зараз монтують нові світлофори. Киян будуть інформувати про те, як краще об'їхати Шулявський міст.

Здольник попередив про те, що в перші дні на дорогах буде відбуватися справжнє пекло. Однак він висловив сподівання, що незабаром це пройде. Також головний інженер "Дирекції будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" зазначив, що вже закінчені роботи з встановлення нових дорожніх знаків і світлофорів у зоні об'їзду. Також відновили контактну мережу, що дозволить налагодити рух тролейбусів.