В Запорізькій області сильний вітер зірвав дах школи і перевернув його на подвір’я. Дах встановили лише цього року.

Не витримав стихії новий дах над актовим залом школи у селі Охрімівці, що у Якимівському районі Запорізької області, пишуть місцеві ЗМІ.

Раніше синоптики передбачали погіршення погодних умов на півдні України. У ніч з 29 листопада на 30 там було сильне зниження температури, а декілька днів тому вирував шторм. Шторм завдав значних руйнувань - було підтоплено будівлі першої берегової лінії.

Сильний вітер не вщухає в досі, саме він став причиною того, шо дах школи зірвало. На щастя, подія трапилася у вихідний, тому ніхто не постраждав. На місці працює спеціальна комісія, яка оцінює збитки. Відомо, що з сильним вітром і парусністю даху не впоралася стара цегляна кладка верхніх рядів актового залу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До подібних катаклізмів південь Запорізької області вже давно звик, власники баз відпочинку намагаються відновити будівлі на височинах, то до біди, яку накоїв сильний вітер в Охрімівка, ніхто не був готовий. Ремонтники вже приступили до усунення наслідків. Вони стверджують, що за місяць дах повністю відремонтують та укріплять.

Лише вчора трапилася подібна ситуація. У школі міста Вишневе, що в Київській області стався обвал даху нового спортивного комплексу “Favorite Fit”. Він не витримав ваги снігу. Тридцять дітей та один тренер ледь не загинули.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Раніше “Знай.ua” писав, що Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи припускають значні руйнування і шкоду, жителям Закарпаття рекомендують перебиратися хоча б на час в більш безпечні регіони.

Знай.ua” писав, що в Азовському морі вирує сильний шторм. Очевидці виклали відео стихії та її руйнівні наслідки.