Міністерство внутрішніх справ Грузії підтвердило інофрмацію про затримання українських громадян в Тбілісі. У мережі з’явилося перше відео з готелю “Альянс”, де відбулася операція по затриманню.

Кадри відзняли місцеві журналісти. За словами працівників готелю усі дії спецназу були злагоджені, тому вони припускають, що операція була спланована. Поліція Грузії також точно знала, у яких номерах поселилися підозрювані, адже інші номера не обшукувала.

Відомо, що троє затриманих – українські військовослужбовці. За попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетія, що воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції. Її проведення було заплановане на 2 грудня.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

“6 громадян України та один громадянин Грузії заарештовані. На підставі оперативної інформації, 2 грудня цього року Міністерство внутрішніх справ провело спеціальну операцію в готелі "Гурія" та "Альянс", - йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ Грузії.

Українці 27 листопада поселилися в готелі "Альянс". Під час обшуку готельних номерів затриманих, правоохоронці вилучили пістолети "Берет" та "Макаров", автоматичні рушниці та інші боєприпаси. Нині проводяться розслідування, які цілі та завдання у них були, а також мету їхнього візиту Грузії.

Нагадаємо, що у Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Раніше “Знай.ua” писав: стало відомо, про що говорили Порошенко і Саакашвілі на Мальті.

Знай.ua” писав, що члени московської Громадської спостережної комісії відвідали захоплених росіянами українських моряків у Керченській протоці.