Інформація про те, що у Грузії затримано наші співвітчизники, дійшла до МЗС України. Там заявили, що інформація зараз перевіряється. Про це портал "Знай.иа" дізнався з повідомлення заступника директора Департаменту консульської служби - начальник управління консульської забезпечення МЗС України Василь Кирилич у своєму офіційному акаунті Twitter.

"Консул перевіряє інформацію про можливе затримання в Грузії громадян України. За результатами отримання офіційного підтвердження або спростування цієї інформації додатково повідомимо", - отметилг йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 27 листопада українці, які виявилися затриманими в Грузії, приїхали в готель Альянс. Пізніше Пізніше до них приєдналися ще дві людини. Серед них також був колишній грузинський військовий Лука Чхетия, який брав участь у бойових діях на Донбасі.

Нагадаємо, в Грузії затримали українців, які захищали Донбас. На вулиці Ліхаурській у Тбілісі затримали п'ятьох громадян України. Як повідомляє "Грузія Онлайн", посилаючись на канал "Руставі 2", для затримання були мобілізовані спецназівці і правоохоронці. Відзначається, що затримані 27 листопада оселилися в готелі "Альянс".

Також, за попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетия, який воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За наявною інформацією, Лука Чхетия по приїзду розмістився в готелі, так як збирався взяти участь в акції протесту опозиції. До нього з обшуком в готель прийшла поліція, яка вилучила "незаконну зброю".

Варто нагадати, що в Грузії, за результатами підрахунку 100% голосів, новим президентом став незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі. Згідно з результатами ЦВК Грузії, за Саломе Зурабішвілі проголосували понад 59% виборців.

Раніше передавалося, що в даний момент не найкращий час для співпраці з Російською Федерацією, все через її агресивні дії зокрема, по відношенню до України. Про це розповіла Саломе Зурабішвілі, яка нещодавно перемогла на президентських виборах в Грузії.

Про це стало відомо завдяки її недавнього інтерв'ю для російських ЗМІ.

За її словами, Тбілісі займає проєвропейську позицію, і якщо США і країни Європи почнуть діалог з Росією, в такому випадку Грузія не залишиться осторонь.

Нагадаємо, Саакашвілі закликав бунтувати проти виборів президента.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, про що говорили Порошенко і Саакашвілі на Мальті.