Стало відомо, що залізничний експрес з Києва в аеропорт Бориспіль Kyiv Boryspil Express зламався посеред дороги вдруге за тиждень.

Про це написав пасажир потягу Михайло Макаренко на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook у вівторок, 4 грудня.

За словами чоловіка, поломка трапилася біля станції Дарниця. Він уточнив, що двигун потягу заглух і перестав запускатися.

"Поїзд Київ-аеропорт Бориспіль заглох на перегоні Дарниця-Фармацевтична. Не запускається двигун. Стоїмо на перегоні", – повідомив Макаренко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Пізніше, в коментарях під публікацією пасажир експресу додав, що двигун, зрештою, вдалося запустити, але потяг все одно не рушив з місця і до нього причепили допоміжний тепловоз.

"Запізнення склало близько 30 хвилин. 620 М-0011 притягнув М62 (тепловоз – ред.). Людей в аеропорту попросили почекати наступного, але потім пустили у 0011. Через кілька хвилин машиніст попросив людей перейти до наступного потягу, і вибачився", – написав чоловік.

Варто відзначити, що на даний момент невідомо, чи всі пасажири встигли на свої авіарейси. При цьому коментарів від "Укрзалізниці" за фактом другого за тиждень інциденту з експресом поки що немає.

Geplaatst door Михаил Макаренко op Dinsdag 4 december 2018

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" анонсували зміни в розкладі нещодавно запущеного эспресса повідомленням Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт. У компанії пояснюють, що зміни запроваджені в результаті вивчення пасажиропотоку на маршруті.

Як повідомляв портал Знай.uа, рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску. Щоб встигнути на рейси, пасажири зважилися вискакувати з поїзда і бігти по засніженому полю.

Також портал Знай.uа писав, що інцидент з експресом у аеропорту "Бориспіль", налякав пасажирів, тепер не всі захочуть ризикувати часом, на випадок якщо таке знову повториться. Ще українців хвилює питання, чи можна отримати компенсацію в разі чого.