Співробітники прокуратури виявили працівника поліції, який виявився наркодилером. Його знайшли в наркопритоні, який організували колишні поліцейські в Заводському районі міста Запоріжжя.

Про це пишуть Українські новини з посиланням на повідомлення прес-служби обласної прокуратури.

Працівник Заводського відділення поліції Запоріжжя зберігав та збував заборонений товар. Він також вживав наркотичні речовини та організував притон для наркозалежних. 29-ти річного капітана поліції вже звільнили.

За даними відомства, в липні прокуратура і внутрішня безпека Нацполіціі почали розслідування за підозрою працівника поліції в покупці психотропної речовини "метамфетамін" і продажу його іншим. Під час обшуку притону правоохоронці також виявили в стані наркотичного сп'яніння виявили ще одного 25-річного екс-правоохоронця, 32-річного діючого працівника ізолятору тимчасового тримання міста, військовослужбовця ЗСУ та цивільну особа. Всі вони перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Під час обшуку наркопритону правоохоронці виявили снайперську гвинтівку "СВД" з оптичним прицілом і спорядженим магазином, пістолет Макарова, револьвер, пістолет з глушником, корпус гранати Ф-1, близько 250 патронів різного калібру, 6 пакетів метамфетаміну і пакет канабісу. Затриманому також планують висунути підозру в незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Ведеться подальше розслідування про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, техногенна катастрофа в Києві: люди замерзають у власних будинках, тисячі постраждалих.

Як повідомляв "Знай.uа", кривавий поцілунок у лобове: у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото і відео.

Також "Знай.ua" писав про засніжені тротуари і слизькі пороги: поки блогери ставлять заліки Кличко, кияни провалюються в замети.