В одній з квартир Харкова поліцейські виявили тіло 39-річної жінко. Воно було муміфіковане.

Про це йдеться в повідомленні Національної поліції Харківської області.

“За адресою виїжджала слідчо-оперативна група районної поліції. На місці поліцейські виявили тіло жінки в стані муміфікації”, - повідомили правоохоронці.

Поліцейські також провели огляд квартири та опитали сусідів. Вони встановлюють причини та обставини смерті жінки. На даний час тіло 39-річної загиблої направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нині вважають, що вона померла “природньо”. Про це йдеться в Єдиному досудовому реєстрі України. Жодних додаткових пояснень поліцейськи не дають.

Нагадаємо, що з'явилися подробиці вбивства 24-х річного покупця в харківському супермаркеті "Рост". Там поранений співробітник поліції охорони вистрілив у покупця, який завдав йому три ножових поранення. Як повідомляється, покупець набрав товару, ходив по рядах і їв, надкушував, а платити відмовився. У відповідь на прохання касирів оплатити товар, сказав, що у нього немає грошей. Касири покликали охоронця. Винуватець події вступив з ним у конфлікт. Вечеря чоловікові обійшлася б в 140 гривень, розповідають і в супермаркеті, і в Нацполіції.

Раніше “Знай.ua” також писав, що у місті Нікополь, що в Дніпропетровській області, поліція затримала 18-річного хлопця, який порізав тіло своєї 13-річної сестрички ножем 18 разів. Трагедія сталася через комп’ютерні ігри.

"Знай.ua" писав про те, що в Ужгороді мажор на дорогій іномарці жорстко скалічив 12-річну дівчинку.