Сьогодні, 8 грудня, близько 16:30, на ринку на Панікахи, біля «Terra» у Дніпрі, було виявлено тіло чоловіка, передає Інформатор.

На місце були викликані правоохоронці. Прибули патрульні викликали слідчо-оперативну групу та судмедекспертів.

За попередньою інформацією від поліції, тіло невідомого чоловіка виявив між рядами ринку охоронець. Про страшну знахідку він повідомив правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На даний момент особу померлого встановити не вдалося. За попередніми даними, він - бездомний. Поряд з тілом чоловіка перебували таблетки і градусник.

Трагедія в київському метро: кияни йшли повз бездиханне тіла

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Частини тіла розіпхали по пакетах: співробітники "Укрзалізниці" назавжди увійшли в історію криміналу"

Щоб приховати нещасний випадок, при якому під колесами потяга загинула жінка, машиністи зібрали частини тіла загиблої в полімерні мішки і помістили їх в шахту холодильника дизельного приміщення тепловоза, після чого продовжили рух тепловоза

Також Знай.uа" писав, У Росії помер Ісус