Автомобіль BMW з європейськими номерами пробив 8 грудня ввечері стіну виправній колонії №51 на Люстдорфській дорозі в Одесі.

Як пише видання "Кореспондент", машина їхала у бік Першої станції. За кермом була дівчина, пасажир - хлопець. Водій стверджує, що її підрізала "Мазда", після чого вона влетіла в стовп і задом в'їхала в огорожу.

Обидва людини в машині були не пристебнуті, подушка безпеки не спрацювала, але ніхто в лікарню не потрапив. Зараз машина знаходиться в семи метрах від паркану. Пролом у стіні зараз закладають працівники пенітенціарної служби.

Нагадаємо, жахлива ДТП сталась вчора у Києві: дівчина на автомобілі Toyota RAV4 не побачила пішохода і помчалась прямо на нього. Прибула на місце події швидка допомога діагностувала чоловікові струс мозку та закриту черепно-мозкову травму і терміново госпіталізували потерпілого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, елітна іномарка протаранила сміттєвоз, а водій на додачу побив комунальника.