Жахлива трагедія за участю українців трапилась на вихідних у 7 годині ранку в Словенії на трасі поблизу містечка Мурска-Собота.

Відомо, що у ДТП загинула 63-річна українка. Ще кілька пасажирів буса отримали поранення. Про це повідомляють словенські ЗМІ.

Правоохоронці зазначають, що бус Mercedes Benz Sprinter через невстановлені обставини поламався посеред траси, після чого у нього врізався інший мікроавтобус. Через зіткнення обидва транспортні засоби викинуло у кювет. Відомо, що автобуси мали українську реєстрацію.

У соціальних мережах пишуть, що один із мікроавтобусів (за попередніми даними, червоний) був з Тернополя. В ньому крім водія, не було пасажирів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Наразі усі обставини ДТП та прізвища потерпілих встановлюються.

Раніше повідомлялось, що київського маршрутника спіймали за огидним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду просто у салоні, чим викликав гнів очевидців.

Втім, не тільки водії провокують скандалі, а й плачевний стан самих маршрутних таксі, котрі попри численні поломки щодня випускають в рейси, ставлячи тим самим під загрозу життя пасажирів.

Нагадаємо, у Болівії на трасі Ла-Пас-Ачакачі в результаті зіткнення двох мікроавтобусів загинули 17 людей.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія, дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході. Також "Знай.ua" писав, що скандальний Панін потрапив у ДТП в центрі Москви, актора терміново госпіталізували.