У Болівії сталася страшна аварія. Так, на трасі Ла-Пас-Ачакачі в результаті зіткнення двох мікроавтобусів загинули 17 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Andina.

Місцеві поліцейські повідомляють, що аварія сталася в районі Мороколло. Два мікроавтобуси зіткнулися лоб в лоб. Після зіткнення 16 пасажирів померли на місці, ще один чоловік помер після госпіталізації.

В даний момент співробітники правоохоронних органів розслідують причини дорожньо-транспортної пригоди.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Варто нагадати, що в Житомирі, на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського в Житомирі сталася страшна ДТП - зіткнулися "швидка" і Hyundai Santa Fe, обидва авто в'їхали в дім. Про це повідомляють в поліції. Ігор Іванюк, який є представником патрульної поліції Житомирської області, говорить, що в ДТП постраждало шестеро людей. Також поліцейський уточнює, що повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло о 10:27. Триває з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нелюд навмисне в'їхав у натовп, щоб вбити сестру. У Закарпатській області в місті Виноградів сталася смертельна ДТП - чоловік на автомобілі скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних стосунків навмисно збив свою 34-річну рідну сестру, яка знаходилася в той момент в компанії свого співмешканця і трьох сусідів. Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Нагадаємо, просто на Майдані, на очах у перехожих: вандали осквернили героїв Небесної сотні і воїнів АТО, моторошні кадри.

Як повідомляв Знай.uа водій Укрпошти на повній швидкості "доставив" чоловікові посилку, одержувач госпіталізований.

Знай.uа писав, страшна ДТП на Волині: водій летів так, що пішохода розірвало на шматки.