На одній із популярних баз відпочинку у Карпатах стався шокуючий інцидент - на туристку зі Львова напав бурий ведмідь прямо на території готельно-розважального комплексу.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У сюжеті повідомляється, що на одній з баз відпочинку на львів'янку напав бурий ведмідь. Тварина була у клітці, але змогла лапою дістатися до відвідувачки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відпочинковому комплексі, де стався інцидент, кажуть - туристка знехтувала своєю безпекою, вирішивши зблизька сфотографувати ведмедя.

Нагадаємо, у понеділок, 19 листопада, на Харківщині стався трагічний інцидент, який ледь не позбавив життя жінку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Ведмідь напав на працівницю бази відпочинку, жінку госпіталізували з переломом стегна та укусом ноги.

Подробиці інциденту розповідає поліція Харківської області.

поліція
поліція

Зазначається, що на 53-річну працівницю, яка прибирала територію відомої бази відпочинку в смт Старий Салтів, раптово напав оскаженілий ведмідь. Він вийшов із клітки, яку забули зачинити.

З переломом стегна та укусом ноги жінку доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, їй загрожує декілька операцій та тривала реабілітація.

швидка
швидка

Факт події зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром.

Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Поліція США
Поліція США

В Каліфорнії у відділення поліції прийшов ведмідь. Відповідне відео з камер спостереження опублікував YouTube-канал Associated Press.

Також Знай.uа повідомляв, що дівчина зі Львова зазнала нападу готельного ведмедя в одному з комплексів відпочинку на Верховинщині.