У Харкові по вулиці розгулював пелікан. Шоковані жителі міста помітили екзотичну птицю на території заводу "Електроважмаш".

Відповідні фото опубліковано на сторінці Типове ХТЗ.

Раніше, 30 листопада, надходила інформація про те, що в Харкові розшукують зниклого з розплідника пелікана. Інформація повідомляли у групі Служби порятунку тварин.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кумедна парочка бобрів прославилася на весь світ завдяки своїй витівці. В американському штаті Массачусетс камери відеоспостереження зняли пару зубастих друзів, яка зайшла в супермаркет за смачненьким і почала оглядати все навколо. Про незвичайних покупців розповів американський портал.

За припущенням працівників торгової точки Cumberland Farms, милі тварини завітали до них у пошуках дешевих закусок. Але, судячи зі всього, те, що шукали, не знайшли. Так як один з них досить швидко покинув магазин, а другий деякий час розгулював по торговому залу. Один з бобров пішов майже відразу, тоді як іншому знадобилася допомога продавця.

На щастя, на допомогу прийшли співробітники, які ввічливо проводили нерозторопного бобра до виходу. Однак, перед цим, маленькому звірку влаштували невелику фотосесії, як для справжньої зірки. А бобер не був проти.

За словами співробітників, бобри прогулялися до супермаркету від сусідньої річки Nashua.

Нагадаємо, в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе.

Раніше Знай.ua повідомляв, що на Харківщині стався трагічний інцидент, який ледь не позбавив життя жінку. Відзначається, що на 53-річну працівницю, яка прибирала територію відомої бази відпочинку в смт Старий Салтів, раптово напав розлючений ведмідь.

Також Знай.ua писав, що американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник.