Вчені знайшли на дні океану дивну рибу, яка більше нагадує величезний рот з хвостом.

Дослідники виявили дивне чорне створіння, не схоже ні на що відоме, створіння на дні океану. Вчені наголошують, що це вид риб, про який вже відомо досить багато, а саме - морський вугор.

Спочатку вона виглядала як клубок з хвостом, але потім виявилося, що у неї просто був величезний рот. Коли істота його закрила, то перетворилася в маленьку змійку і попливла геть.

вугор Широкорот

Цю істоту вдалося зафільмувати завдяки надсучним роботам, яких запускають на великі глибини.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментраях під відео в соцмережах, користувачі зазначили, що це вид морського вугора.

морське створіння

"На відео відображений рідкісний морський вугор. Його називають великороті (Eurypharynx pelecanoides). У природному середовищі існування його вдавалося зафіксувати небагатьом. Інша назва великорота - риба-пелікан", - пояснює одинз з користувачів.

Як зазначають вчені, морський вугор ще й відомий тим, що може розтягувати рот до гігантських розмірів.

Зазвичай морський вугор сягає довжини тіла до двох метрів. Скоріш за все, це була молода особина.

Дивіться: Дивний морський вугор зустрівся з відеокамерою

Нагадаємо, вчені зробили приголомшливе відкриття. За допомогою нового підходу до аналізу скам'янілостей докембрійського періоду знайдені останки перших організмів на землі.

Як повідомляв портал Знай.ua, дайверам з Австралії з центру Calypso Star Charters у місті Порт-Лінкольні вдалося зафільмувати диявольську рибу.

Також Знай.ua писав про те, що комарі небезпечні не лише тим, що можуть переносити багато інфекцій, а ще, як виявилося, укус цих набридливих, жалящих створінь навіть може спровокувати рак.