Дайвери з Австралії з центру Calypso Star Charters у місті Порт-Лінкольні зуміли зняти диявольську рибу.

Фотографія акули, частина тулуба і морди якої перетворюються в щось, схоже на обличчя, отримала неймоверную популярність і всього протягом декількох днів зібрала в Інстаграмі дайверського центру, де вже зібралися 250 тисяч фоловерів, приблизно 20 тисяч лайків. Як повідомляють коментатори, щось тут не так. Вони помітили в обрисах сатану, Джокера, маску Гая Фокса і вуха Пікачу.

Однак хоробрі хлопці, які підкорили глибини океанів, бачили й не таке. Їх соцмережа переповнена морськими чудовиськами з гострими зубами, які не проти з'їсти непрошених гостей або схопити їх спорядження своїми потужними щелепами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вперше за 70 років на популярному курорті акула напала на дітей близько Лонг-Айленду в Нью-Йорку. 12-річна дівчинка і 13-річний хлопчик у різних частинах пляжу були поранені. Дівчинка розповіла, що стояла у воді, коли помітила поруч плавець. Тільки після того, як вона повернулася на пляж, помітила, що нога вся в крові і відразу ж пішла до рятувальників, які надали першу медичну допомогу. Вона каже, що тінь у воді сягала 1,2 метра.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше рятувальники розповіли, що з ноги постраждалого хлопчика навіть витягли зуб акули. Дитина трималася хоробро, хоча і була дуже наляканий.

Також Знай.UA повідомляв, що раніше в Австралії акула відкусила жінці руку. Помилкою постраждалої було бажання годувати акулу з яхти. Риба схопив жінку за палець і стягнув її у воду. Дівчина розповіла, що все сталося дуже швидко, і все, про що дівчина встигла подумати, так це, що у неї більше не буде пальця.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що в Іспанії вперше за півстоліття була виявлена біла п'ятиметрова акула. Уточнюється, що даний вид риби знаходиться на межі вимирання. Виявлену зоологічну знахідку знімали на камеру протягом години. Вчені відзначили, що так як риба вкрай рідко зустрічається у поверхні води, в Іспанії вона взагалі практично не буває.